Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Глория кръсти внучката

отпечатай новината

26.02.2022 12:12 | Видян 2343 пъти

Глория кръсти внучката

Примата на фолка Глория направи приказно кръщене на единствената си внучка, която носи нейното име Галина. На празника бяха поканени само най-верните приятели на фамилията. 

Впечатление на всички направи отсъствието на таткото на малката. Дани Милушев така и не се появи на един от най-важните дни на своето дете. Остава загадка дали не е получил покана или сам е решил да не се натрапва при семейството и приятелите на вече бившата си Симона Загорова.

Все пак неговите родители са били част от празненството, издадоха близки до Симона. А същият ден тя направи уникален подарък към своята дъщеричка, който ще остане вечен. 

Тя представи чисто нова песен, която е озаглавена "Галина" и е изцяло за нея. Със сигурност след години малката внучка на Глория ще се радва на тази изненада, както нейната майка има сантимен към "Радост-тревода", която Глория направи в нейна чест. 

"Песента “Галина” е моя подарък за първия рожден ден на моята дъщеря. Ще чуете мелодия с флейта, която е изсвирена от мен, текст и музика, която значи много, а към края на песента ще чуете първият плач на Галина от самото раждане", пише тя в социалните мрежи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !