Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Токсичните връзки пречат: Симона

отпечатай новината

28.01.2022 11:12 | Видян 1422 пъти

Токсичните връзки пречат: Симона

Симона е последното откритие на фолк звездата Галин и за кратко време успя да се превърне в едно от най-желаните имена във всички нощни клубове. Името й често присъства на върха във фолк класации. 19-годишната певица впечатлява с убийствен глас и премерен сексапил. Още в дебютния си клип "Момиче от лед" тя прикова погледите с гола плът, а по-късно песните й завладява всички родни телевизии, радиа и клубове.

Наш репортер се срещна с откритието на Галин, който вече се изявява и успешно като продуцент и откривател на нови таланти, за да разберем какво се крие за скромната външност на талантливата Симона: 

- Симона, определено си сред най-прогресиращите млади изпълнители в попфолка. На какво се дължи този успех?

- Благодаря много за оценката! От малка се занимавам с музика и се стремя да надграждам себе си. Винаги съм мечтала за голямата сцена и да се занимавам с пеене. Успехът при мен се дължи на това, че съм упорита и се вслушвам в съветите на хората, които знам, че има какво да ми дадат и знаят повече от мен. 

- Смяташ ли, че ти помогна това, че се снима гола в дебютния си клип?

- Провокацията в България е много интересно нещо... Доста често на таланта не се обръща достатъчно внимание и когато има нещо, което да провокира хората да говорят за теб, помага да забележат и какво всъщност можеш. Но аз има какво да покажа като гласови възможности и има какво да дам на хората като музика. 

 

- Докъде си склонна в провокациите?

- Определено не обичам пошлите визии! Клипът на песента  "Момиче от лед" е направен супер красиво и естетически добре изглеждащо. А на какво съм готова в бъдеще?! Караш ме да се замисля сериозно по този въпрос... Ще видим напред във времето докъде ще стигна в тази насока... (смее се). 

- Как се запознахте с Галин и какъв е той като шеф, като продуцент?

- Галин ми писа преди няколко години, бях още на 16 години, да ме пита дали искам да се занимавам професионално с музика. Беше забелязал мои клипчета с кавъри на български и чужди изпълнители, които качвах в youtube. Миналата година отново ми писа, за да ме пита дали съм пълнолетна вече и занимава ли ми се с попфолк. 

Галин е изключително добър човек, много е талантлив, дава страхотни идеи, но често се вслушва и в нашите. Никога няма да те накара да се чувстваш зле, обективно обсъждаме всички стъпки в бъдеще, за да се развиваме все по-успешно. Взискателен е, изисква, но в добър смисъл. 

 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !