Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Калканджиева изби рибата в Русия

отпечатай новината

19.01.2022 14:53 | Видян 2395 пъти

Калканджиева изби рибата в Русия

Жени Калканджиева направи уникален пробив в Русия и вече приковава вниманието там, но вече не само с прозвищетото "шестата по красота в света", с което я наричаме и до днес, а вече и с актьорски талант.

Шефката на "Визаж" се снима във филма "Ятаган", който за момента върви с голям успех в Русия. И не само участва, ами играе и в главната роля. И дори и да не грабне "Оскар" за играта си, както й бе обещал още през 2019-та режисьорът Андрей Андоров, то със сигурност ще отвее мнозина.

Калканджиева се похвали за успеха си в социалните мрежи, където показа и клипче с емблематична сцена от "Ятаган" между нея и Васил Василев-Зуека, което бързо предизвика коментари от последователите й.

undefined

Героите на Жени и Зуека седят и спорят на една маса, чудесно озвучени от руснаци. Зуека е журналист с ресор антитероризъм, Жени е съвършено некомпетентна директорка на АБОРТ - съкратено от филмовата институция "Агенция за борба с организираната престъпност".

Красавицата е видимо недоволна, че от обещаните две страници интервю, в крайна сметка то ще бъде разположено само на една. "Но пък е с голяма снимка!", отбелязва героят на Зуека и хвърля сластен поглед към сексапилната Калканджиева.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !