Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Наум Шопов взе изненадващо решение

отпечатай новината

18.01.2022 12:20 | Видян 1585 пъти

Наум Шопов взе изненадващо решение

Наум Шопов хвърли голяма изненада наскоро, а феновете му все още се чудят на драстичното решение, което е взел. Актьорът, който направи емблечатична роля в сериала "Откраднат живот", май окончателно се отказа да продължава да се развива в хирургията, за която винаги е твърдял, че му е най-голямата страст. Признанието си екранният доктор Тасев направи тези дни във видео канала си в YouTube, в който отговаря на въпроси от феновете заедно с половинката си Теа Минкова.

"За момента нямам планове да се занимавам с медицина", шашна всички Шопов, който допълнително ще заснеме специално видео за решението си. И все пак поясни:

"Искам да ви разкажа какъв е пътят на моите мисли и как съм стигнал до мястото, на което съм в момента, имайки предвид, че съм завършил медицина почти с отличие. Тъй че смятам, че би било полезно не само за хора, които следват медицина в момента, но и за хора, които следват нещо друго и не са сигурни в момента дали искат да се занимават точно с това", добавя още актьорът, когото скоро ще видим и като водещ на риалити предаването "Ергенът".

undefined

Синът на Христо Шопов обаче все пак не затваря окончателно вратата към медицината, защото е предприел всички необходими стъпки, за да не загуби правата си. Така, той ще може да се посвети на лекарската професия, когато прецени, че е дошъл точния момент за това. Наум Шопов младши е четвърто поколение актьор – прабаба му е Мара Шопова, дядо му и баба му са Наум и Невена Шопови, баща му е Христо Шопов, леля му е Лиза Шопова. Майката на Наум Шопов пък - Мариана Станишева, също е актриса.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !