Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Антония Петрова-Батинкова и Ивайло направиха голяма изненада

отпечатай новината

18.01.2022 12:14 | Видян 1195 пъти

Антония Петрова-Батинкова и Ивайло направиха голяма изненада

На вчерашния 17-ти януари Антония Петрова-Батинкова имаше не един, а цели два празника - имения си ден и рождения ден на сина си Благовест. За да го зарадва наистина много, Антония и мъжът й Ивайло подариха на чаровното си момченце голяма, червена детска кола, с която той вече има цяла фотосесия.

"Днес, на 17.01, навръх именния ми ден, навръх Антоновден се роди нашето единствено дете, нашият единствен син - Благовест Ивайло Батинков! Бест се роди по начин точно какъвто е и характерът му: див, своенравен, изключително силен, необуздан, целеустремен, страхотен инат и винаги с мнение по всички въпроси, знаещ идеално, въпреки възрастта си, какво иска и най-вече успяващ да го постигне", пише в пост в социалните мрежи щастливата майка и добавя нещо, към което винаги се връща с особено вълнение:

"Роди се напълно естествено за 3 часа като по учебник – просто по перфектния начин! Пожелавам ти и целият ти живот да бъде такъв! Последните 3 години са най-щастливите и най-смислените в нашия живот с тати! Ти си ни всичко! Обичаме те и винаги ще сме до теб! Бъди благословен, като името си!"

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !