Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Бременната Емилия най-после пристъпи под светлините на прожекторите

отпечатай новината

12.01.2022 12:14 | Видян 1764 пъти

Бременната Емилия най-после пристъпи под светлините на прожекторите

Бременността на Емилия вече повече от половин година е публична тайна, която периодично намира място сред заглавията в родната преса, напомняйки на хората, че певицата очаква своето трето дете. И макар към днешна дата всички да са наясно с хубавата вест, доскоро изпълнителката на "Турболенция" не си бе позволявала да коментира официално темата. Преди около месец обаче тя все пак направи намек по нея, публикувайки три изображения, показващи създадена чрез компютърна програма отливка от тялото на бременна жена, за която мнозина предположиха, че всъщност е на нейното собствено.

Сега обаче поп фолк звездата, която след дългогодишно сътрудничество с "Пайнер" в крайна сметка подобно на редица свои колежки напусна компанията, реши да зарадва почитателите си, позволявайки им да се докоснат до щастието, което изпитва. След като дълго време умишлено публикуваше в социалните мрежи свои стари кадри, преди часове тя качи в личния си Инстаграм акаунт актуална снимка, показваща заобления ѝ корем, върху който третият ѝ съпруг внимателно е поставил ръцете си. Обстановката около тях издава, че двамата се намират в студио, където по всяка вероятност са заснели фотосесия.

Емилия е облечена в дълга бежова рокля, чийто десен е обсипан с множество полумесеци в черен цвят, която е комбинирала с палто от плюш, докато мъжа ѝ е заложил на бяла риза, съчетана с тъмносин пуловер с V-образно деколте и дънки.

Жорж Башур също сподели селфи с нея от същото място във виртуалното пространство, което всъщност е единствената му публикация в платформата за комуникация.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !