Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Миро се щракна с Крисия

отпечатай новината

09.12.2021 13:07 | Видян 1208 пъти

Миро се щракна с Крисия

Поп звездата Миро бе сред участниците в третия сезон на "Маскираният певец" чиито финал бе в събота, а наградата грабна "Госпожицата" - певицата Виктория Георгиева. Миро се криеше зад маската на "Носорогът" и бе сред любимите участници и сочен за победител. 

Миро не успя да се пребори за победата и вероятно, защото бе разконспириран преди края на сезона. На финала на "Маскираният певец" се щракна за спомен с друг участник, който бил негов фаворит. И призна, че през цялото време двамата са били каравана до каравана, без да подозират за самоличността на другия. 

"След падането на маските в “Маскираният певец”, зад най-милата и симпатична от тях, (и мой фаворит) се оказа още по-милата и симпатична млада дама Крисия. Почти 3 месеца каравана до каравана съжителстваха", призна Миро. Припомняме, че Крисия умело се криеше зад маската на "Гъбарко" и бе определен като най-веселият участник и любимец на малките деца. Първоначалните предположения бяха, че Михаела Маринова е влезнала в този костюм, но в последните седмици панелистите разконспирираха самоличността на Крисия и вероятно това я отдалечи от победа в шоуто и остана на второ място, както и на детската Евровизия, когато представи страната ни с "Детска планета".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !