Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Емануела накара Илиян да прави лицеви опори в Студентски град

отпечатай новината

07.12.2021 10:51 | Видян 1236 пъти

Емануела накара Илиян да прави лицеви опори в Студентски град

Промоцията на новата песен на Илиян "Името ти" се превърна в истинско зрелище за хората. Негови колеги му отправиха предизвикателства, на които той нямаше как да откаже и да изпълни пред препълненото заведение в Студентски град. 

Емануела и Анелия са певиците, които "изложиха" своя колега и го накараха да прави неща, които не всеки би приел с отворени обятия. 

undefined

Час след полунощ шоуто започна, като старт дадоха водещите на събитието певецът Борис Дали и тв водещата Елизабет Методиева. Именно те повикаха на сцената виновника за случващото се - Илиян, който излезе под звука на нестихващи аплодисменти.

След като представи новото си парче водещите му пуснаха няколко видео изненади от негови колеги, като най-забавни в предизвикателствата си бяха Анелия, която го накара да запее на балтийски език и Емануела, която бе категорична, че иска да направи 20 лицеви опори в дискотеката. Младият му колега Антонио пък го предизвика да изпие няколко шота на екс. 

undefined

Илиян без да се замисли показа, че няма как да му се опънат никакви упражнения, а почитателите му го наградиха с бурни овации. След това купонът започна с пълна сила, а певецът бе викан няколко пъти на бис. Новата песен на Илиян се радва на нечисто интерес от страна на фенове и колеги, които са категорични, че скоро не е правил толкова истинско и силно парче.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !