Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Горилата аут от "Игри на волята" след обрат

отпечатай новината

01.12.2021 11:08 | Видян 1342 пъти

Горилата аут от

Рабухчиев отпадна от "Игри на волята" само на крачка от големия финал и се сбогува с възможността да грабне голямата награда. Шокът за Горилата дойде от факта, че той имаше цели 9 минути преднина пред опонента си Неделчо, който през цялото време изоставаше драстично, докато не успя да стигне до пъзела.

Така въпреки голямото си предимство, Рабухчиев така и не успя да нареди навреме пъзела - или поне да се възползва от преднината си и Неделчо, който в един момент почти се беше отказал заради физическа немощ, все пак се събра и го срази там, където е най-силен - в реденето на пъзели.

Битката между двамата продължи час и половина. Двамата първо трябваше да издърпат варел, съобразен с теглото им, а след това да преплуват трасе и да преминат през въздушни кокили, за да наредят накрая пъзел. Именно с подреждането му обреченият във физическата част на състезанието Неделчо успя да се спаси от отпадане малко преди финала на изпитанието.

undefined

Следващата битка в шоуто е между Паулина и Борис от отбора на Приключенците и този, който отпадне, си тръгва завинаги от "Игри на волята". Блондинката си купи предимство в елиминационната битка, което предизвика бурно възмущение в социалните мрежи. Не скри и разочарованието в съотборниците й в синьо.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !