Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Oбрати белязаха живота на Люси Дяковска след развода

отпечатай новината

30.11.2021 11:37 | Видян 2394 пъти

Oбрати белязаха живота на Люси Дяковска след развода

Люси Дяковска отново е в минорно настроение и емоциите й са обясними предвид факта, че наскоро се разведе с екзотичната танцьорка Марчела, с която изглеждаха много влюбени.

Развоя на събитията обаче, явно не е бил в тяхна полза и двете се разделиха. В последните месеци Люси живееше в Германия заради половинката си, но вече отново си е в България, където лекува нараненото си сърце. Единственото, което я спасява от депресията, е кучето й Мели, и новите проекти, по които работи у нас.

undefined

Само за една година Люси Дяковска премина през събития, с които други хора не се сблъскват с десетилетия. Изпълнителката успя да се върне на световния музикален връх, благодарение на повторното събиране на германската си група "Ноу ейнджълс". Покрай снимките на ново видео на бандата тя се влюби в сценичната си партньорка Марчела. За пръв път в живота си звездата повярва толкова силно, че е открила сродната си душа, че се реши на брак. През лятото двете се ожениха и Дяковска прие като свои двете деца на Марчела.

В началото на есента обаче стана ясно, че връзката им се е разпаднала. Люси публично се сбогува със своята любима, която пък от своя страна не показа никакво съжаление за края на любовта им. Вместо това се опита да постави начало на собствена кариера като певица. Според мълвата, Марчела се е върнала към силния пол и в момента има връзка с влиятелен тв бос в Германия, пише "Уикенд".

undefined

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !