Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария го закъса за пари

отпечатай новината

27.11.2021 10:43 | Видян 1966 пъти

Мария го закъса за пари

По всичко личи, че фолк певицата Мария е ударила банкрут. Твърде е вероятно отново да се е разделила с любовника си Мирослав, който наскоро й подари много скъп годежен пръстен. 

Безпаричието накара Мария да прави нещи нещо, което от години не е и всички са изумени от нейната реакция. 

Миньончето се връща на клубната сцена, като тази вечер ще пее във Велинград. Певицата от години не е ходила по участия, тъй като все си хваща богати мъже, които да угаждат на капризите й, без да се налага тя да работи. 

Изненандващата й поява на афиша на нощен клуб във Велинград накара нейните фенове да се съмняват, че отново е настъпила раздяла между нея и Мирослав, с когото се кълняха в любов. 

undefined

Друг е въпросът, че преди година Мария се отказа изобщо от пеенето, вероятно натисната от някой мъж да каже това. Обещанието й изтрая едва шест месеца, след което пусна кавър на една от най-успешните балади на нейната колежка Цветелина Янева, 

Предстои да видим дали това ще бъде единствената изява на Мария, която от години държи висок хонорар, с който отказва собствениците на заведения да я канят. Може би сега е смъкнала от хонорара си и отсъствието й толкова време от нощния живот я прави интересна и затова получава покани.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !