Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лияна смени носа на дъщеря си

отпечатай новината

05.11.2021 15:58 | Видян 1957 пъти

Лияна смени носа на дъщеря си

Фолкпевицата Лияна определено се оказа от майките, готови да задоволят всякакви прищевки на щерките си и смени носа на своята Дениз, която е едва на 18 години.

Интервенцията е извършена в Турция при лекаря, който клъцна обонятелните органи на Камелия, Емануела и Силвия Кацарова.

Репортер на „Телеграф“ откри снимка на наследницата на Лияна в профила на лекаря, които ремонтира лицата. Не е ясно кога точно е направена операцията, но според запознати е било преди бала на Дениз, който бе през май тази година. В светските среди се намира за все по- нормално родителите да подаряват на щерките си за бала силиконови гърди, а изглежда последният писък на модата е ринопластиката.

undefined

По данни на оперирани при същия лекар Лияна е броила около 15 бона. По всичко личи, че певицата подкрепя дъщеря си в различни разкрасителни процедури, които обаче не се виждат много нормални на останалите майки.

Припомняме ви, че преди година Лияна бе нападната в онлайн пространството, че е позволила на Дениз да издуе устните си до такава степан, че да задмине повече от най-тунингованите колежки на майка си. Освен това девойката прекалява и с фотошопа в социалните мрежи и често пъти на живо не може да бъде разпозната и определено е далеч от образа, който демонстрира по снимки.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !