Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Зейнеб като ученичка пред Йорданка Христова

отпечатай новината

29.10.2021 10:54 | Видян 1408 пъти

Зейнеб като ученичка пред Йорданка Христова

След като врътна страхотен номер на Гала и "На кафе" , ето че Зейнеб Маджурова вече е водеща в bTV, а тази сутрин посрещна и първият си гост - голямата певица Йорданка Христова. Вълнението в блондинката бе толкова голямо, че на няколко пъти тя обърка думите и приличаше повече на ученичка пред своя идол, отколкото на тв водещ.

Тъй като голямата ни певица отмени концерта си, плануван за вчерашния ден, заради коронавирус пандемията, това даде повод на Зейнеб да я попита и за концерта на колежката й Лили Иванова в Пловдив, който все още предизвиква коментари из мрежата.

undefined

"Смятам, че медиите са виновни за много неща, но и около този концерт твърде много се раздухаха нещата. С Лили Иванова се познаваме от повече от половин век и никога не сме воювали. Никога не сме се карали. Ако някой ни е видял да го правим, да ни заснеме, защото аз нямам такъв спомен. Уважавам я безкрайно", заяви Йорданка Христова. И добави:

"Не, не съм била на нейния концерт в Пловдив, но мисля, че всеки артист сам преценява кога и дали ще се оттегли от сцената. Лили е дала много на музиката и не мисля, че ще слезе от сцената. Тя ще пее!" 

На въпрос как й понася пандемията и мерките, които се взимат постоянно заради нея, Йорданка Христова отвърна така:

"Опитвам се да не драматизирам нещата. Това зло ни сполетя внезапно. Както се радвах на това, че живея в такива интересни години, в които техниката се развива така главоломно, можеш да пътуваш навсякъде и изведнъж СТОП. Всичко приключи. Но аз психически съм доста уравновесен човек и приемам нещата доста трезво и мъдро, но много внимавам.

undefined

Планирах едно околосветско пътешествие в Щатите и Канада, с което исках да си взема сбогом, но всичко това се отложи засега. Стоях си вкъщи. Счупих си и ръката, което много ми наруши ритъма, защото съм от хората, които вечно бързат някъде, правят нещо. Но явно беше предупреждение от Бог, че трябва да поспра малко, защото месец по-късно дойде и ковида. 

За да ускоря зарастването на костта, ядох какво ли не - черупки от яйца, разни билки и успях да се справя бързо с положението. И всяка зима съветвам близки и познати, че от топло на студено се излиза винаги с бонбон в устата. Освен това трябва да се хапва повече чесън и джинджифил, лютото убива вирусите", добави още певицата.

undefined

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !