Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Поп фолк гилдията спасява Сашка Васева

отпечатай новината

20.10.2021 10:42 | Видян 2291 пъти

Поп фолк гилдията спасява Сашка Васева

Тежкият здравословен проблем на Сашка Васева отключи невиждани реакции от страна на колегите й в поп фолк гилдията. След като стана ясно, че на поп фолк звездата й предстои сложна животоспасяваща операция за отстраняване на тумор в мозъка, редица нейни познати и приятели от сцената са реагирали - със средства и с молитви, за да й помогнат отново да си възстанови живота.

В момента Сашка Васева е в Германия, където е на серия от изследвания, а лекарите й вдъхват надежда, че след операцията трябва да се чувства далеч по-добре. През това време колегите й умуват дали да не направя благотворителен концерт, на който да пеят без пари, а приходите да отидат в банковата сметка на изпълнителката.

undefined

Сумата за лечение е близо 90 000 евро, като към този момент тя е непосилна за семейството на Васева. "Заслужава си всички изпълнители да отделят от своите средства", призова Андреа, която добави, че е готова веднага да участва активно в каузата. "Сашка, като изпълнител и основател на поп фолка, заслужава да се направи нещо за нея", добавя още изпълнителката.

undefined

Друг емблематичен изпълнител - Константин, също е готов да съдейства на Сашка Васева. Бившият брадър споделя, че има сериозни връзки в неврохирургията.

"Тъстът ми е отличен мозъчен хирург. Ако се налага, веднага ще помогна. Ще я свържа с него. Много пъти съм съдействал на Сашка. Търсила ме е многократно. За всякакви неща. Винаги съм откликвал на молбите ѝ без значение за какво са. Разбира се, че бих й помогнал и сега", споделя той.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !