Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Мариана Попова разкри какво се случва в детските градини по време на К-19

отпечатай новината

15.10.2021 14:04 | Видян 2127 пъти

Мариана Попова разкри какво се случва в детските градини по време на К-19

Мариана Попова все още не може да се примири с безредиците в нашата страна, касаещи коронавируса и неговото разпространение. Според певицата, нямаме действащи мерки и това води до увеличаването на броя на заразените и хоспитализирани в болниците. 

Преди няколко седмици самата тя се разболя, както и малката й дъщеря, а Попова обвини Лили Иванова и двата ни големи футболни отбора Левски и ЦСКА. Сега Мариана отново си отваря устата за нова порция скандални разкрития в тази връзка. 

"Наздраве! В очакване на голямата ваканция! Наздраве на всички, които си мълчат и на всички, които удобно подминават истината а тя, както винаги си проправя пътя през всичко! В една детска градина по последни данни има останали 6 деца и 2 възпитателки. Наздраве", пише Мариана Попова. 

Тя много внимава по какъв начин поднася мнението си в социалните мрежи, тъй като последният й пост не бе посрещнат особено ласкаво и певицата отнесе сериозен хейт. Въпреки всичко, Мариана не се е ваксинирала и няма намерение да го направи в близко бъдеще.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !