Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Борил обожава баща си и се учи да свири на виола: Диляна Попова

отпечатай новината

04.10.2021 17:11 | Видян 1754 пъти

Борил обожава баща си и се учи да свири на виола: Диляна Попова

Борил обожава баща си и се учи да свири на виола: Диляна Попова

Диляна Попова вярва във връзките, които се случват по любов. В интервю пред Петя Дикова за предаването Тази неделя по бТВ тя бе категорична, че любовта не е отживелица, а напротив - тя задържа двама души дори и след много време и въпреки ежедневните проблеми. Попова обаче не обели нито дума за своята връзка с Блатечки в първата си публична проява след разкритията, че той й кръшкал.
 Диляна Попова успява да осъществи мечтата на сина си Борил за рождения си ден да отиде в "Дисниленд". В студиото  тя сподели, че той е бил изключително щастлив по повода. Епидемията от коронавирус им попречила миналата година да осъществят тази негова мечта. Затова пък тази година той със сигурност е покрил условието на парка децата да са по-високи от 120 см, за да могат да ползват всички съоръжения.
За първи път в живота на Борил се случва и друго нещо - от септември той е в първи клас. Майка му е изключително щастлива от избора на училище. Малкият е записан в Музикалното, след изпит по солфеж.

"Той е много свободен дух. Смяташе, че ще е като в детската градина - ако не му се ходи, няма да отиде. Приеха го с виола в Музикалното училище. Купихме му инструмент преди 2 дни. Много искам детето ми да свири на класически инструмент."
Споделя още, че Борил и баща му Асен Блатечки много обичат да слушат музика и често това е рок.
"Двамата имат страхотна връзка - Борил го обожава." - признава тя.
Макар първият учебен ден да е бил доста напрегнат за нея, разказва, че обожава ръчните дейности, свързани с грижата за първокласника - надписването на етикети и др.
"Бори е наследил сръчността от мен - прави уникални човечета от пластилин." - допълва тя.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !