Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Есил Дюран изчерви Рачков с разкрития за младото му гадже

отпечатай новината

02.10.2021 12:10 | Видян 2811 пъти

Есил Дюран изчерви Рачков с разкрития за младото му гадже

Певицата Есил Дюран накара Димитър Рачков да потъне от срам с разкритията, които направи за младата му приятелка. Всеизвестен факт е, че тв водещият спи с 22 годишната Анита Димитрова, докато той гони 50-те. 

Есил Дюран се появи в последния епизод на "Забраненото шоу на Рачков" и заговори открито за младото гадже на Рачков. За първи път някой си позволява да го контрира по този начин, а той буквално не знаеше къде се намира, а червеният цвят на лицето му издаде колко неудобно се чувства.

Както всички знаем, Есил е от Хасково - родният град и на новата на Рачков. Певицата изненада водещия с веган рецепта, която с помощта на шеф Иван Манчев приготвиха пред погледите на всички зрители. Но Есил не пропусна възможност да захапе комика. 

"Знам, че имаш млада приятелка, много по-млада и е от Хасково! А младите момичета си падат по веган храната", с тези думи тя презентира какво смята да приготви за хапване. Рачков се стъписа и я предупреди да спре, защото и той ще "извади жълт вестник" и ще й го върне тъпкано. 

Рачков призна, че много харесва и уважава Есил, но една ли след тези нейни думи таи все още толкова топли чувства към нея. Той отказва да говори за връзката си и видимо изпитва неудобство от факта, че е с жена, която може да му бъде дъщеря.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !