Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Смях с Преслава на Малдивите (видео)

отпечатай новината

01.10.2021 10:51 | Видян 2294 пъти

Смях с Преслава на Малдивите (видео)

Преслава, Константин и Софи Маринова показаха на феновете си, че приятелството между колеги не е измислица и може да съществува дори в най-сериозния жанр. Тримата в момента са на екзотична почивка на Малдивите и забавляват всички ни с интересни клипчета. 

Определено най-забавна е Софи Маринова, с която цялата компания се счупва от смях. Това е първото й екзотично пътешествие и непринуденото й поведение действа заразително и на останалите. Преслава не пада по-долу и сподели забавно клипче, на което със сина на Лоренцо попадат в доста комична ситуация. 

На сторито на Преслава се вижда как тя и Лоренцо са с плавници и се мъчат да влезнат във водата, за да поплуват със шнорхел и очила в опит да зърнат някоя малка акула, каквито там има много. 

Преди това Преси развесели почитателите си с интересно клипче, на което показва интересна походка с плавниците. Разбира се, Софи не се справила добре и отказала да се впусне в това предизвикателство. И тримата певци не спират да ни радват с интересни сторита, а на всички Софи е главно действащо лице и всичко около нея се заливат от смях.

Виж видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !