Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Мустафа Чаушев и Нели Рангелова застанаха зад Лили Иванова

отпечатай новината

28.09.2021 10:57 | Видян 962 пъти

Мустафа Чаушев и Нели Рангелова застанаха зад Лили Иванова

Концертът на Лили Иванова в Античния театър в Пловдив продължава да ескалира коментари в социалните мрежи, където темата става все по-актуална.

Зад примата застанаха редица нейни колеги, сред които Петя Буюклиева, Йорданка Христова, Георги Христов, които я подкрепиха с много силни коментари. Разбира се, не липсваха и противоположни мнения - като това на Мариана Попова , която в момента се лекува от коронавирус заедно с дъщеричката си Кати у дома.

Зад Лили Иванова застанаха още и Нели Рангелова и Мустафа Чаушев, както и Румяна Коцева, които също не спестиха силни думи за нея, припомняйки си много колоритни спомени от близкото минало с нея.

"Лили е звезда от световна величина. Имал съм удоволствието и честта да работя с нея 5 години. Научил съм много от нея, а тя учи следващите поколения и до днес на професионализъм и любов към музиката. Тя е еталон за добри обноски, афинитет към красивото и мярна единица за качество. Лили, пожелавам ти безброй хубави песни и нови сцени. Ти просто го можеш! Обичам те!!!", написа във фейсбук профила си Мустафа Чаушев.

Нели Рангелова наскоро даде тв интервю, в което също не спести ласкави думи за примата. "Лили е учебник. Аз съм се учила от нея", каза тя в ефира на БНТ.

"Лили Иванова свети толкова високо на звездния небосклон, че всеки опит да бъде досегната остава смехотворен. По-добре се откажете Иконата на българската поп музика може да служи само като пример за подражание на хиляди хора – за трудолюбие и дисциплина, на музикантите – за отдаденост към професията, на бизнесмените – за организираност и коректност, на абитуриентките – за перфектна фигура и още, и още…

Дерзай, Лили! Бог да те пази! И обичта на милионите ти почитатели!", пише и Румяна Коцева.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !