Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Щерката на Сърчаджиева и Ласкин разплака мрежата с тази си постъпка

отпечатай новината

08.09.2021 13:00 | Видян 1448 пъти

Щерката на Сърчаджиева и Ласкин разплака мрежата с тази си постъпка

София, дъщерята на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин, разплака мрежата с последните си действия. Чаровното момиче изглежда не е прежалила своя баща и умили всички с това, което направи. 

Нейната майка също остана безмълвна, а сълзите започнаха да се стичат като водопад, след като видя колко много тъгува София за баща си. 

София показа забележителен талант в рисуването само с пръсти. Мама + Татко = София, написа дъщерята на Иван Ласкин и Александра Сърчаджиева в пясъка. Надписът беше по средата на трогателна рисунка на момиченце с дълга коса и рокля.

Майка и дъщеря се радваха на слънчевите лъчи край морето и дори си намериха нов приятел – лисица. Актрисата сподели кратко видео, в което се вижда как хранят дивото животно с месо.

На 6 януари се навършиха две години от смъртта на актьора Иван Ласкин, когото повечето българи познават от сериала „Васко да Гама от село Рупча“ от 1986 г.

„Болката е все така смразяваща, а липсата ТИ ужасяваща!!! Аз продължавам да те чакам на този диван и с надежда да гледам към вратата !!! Толкова много те обичам Иване !!! Толкова мнооооооооооогоооооооо!!! Ужасно боли….. боли неистово от Липсата ти!!!! Прегръщам те, Мило Мое Момче…. там, някъде, сред поляна от светулки“ – сподели тогава емоционален пост Александра Сърчаджиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !