ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Камелия с нови корекции на лицето

отпечатай новината

05.09.2021 10:57 | Видян 2554 пъти

Камелия с нови корекции на лицето

Хитовата певица Камелия прехвърли 50-те и започна ударно да залита по естетичната медицина. Сексапилната звезда кръцна нослето си, с което предизвика сериозен бунт в шоусредите. А от новата й снимка в социалните мрежи става ясно, че изпълнителката на "Луда по тебе" е направила и ови корекции по лицето си. Фенове не могат да познаят любимката си. 

Камелия за кратко изневери на емблемативния за нея рус цвят на косата, но вече отново е блондинка. Това не е единствената промяна във външния вид на чаровната звезда от Чипровци. 

Обявената за най-секси певица в България е прибегнала до естетичната медицина и на няколко места са я боцнали с различни филъри. Правив печатление, че Ками е повдигнала вецдите си, а също така е издула и джуки, с което загуби облика си и вече е една от всички. 

"Много си хубава, но с тези подобрения по себе си губиш всичко истинско и ставаш една от многото. Вече ни е трудно да ви различаваме. Ти си приличаш с Емилия, Галена с Преслава и т.н.", гласи един от коментарите в мрежата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !