Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Даниел Крейг изпревари Дуейн Джонсън и стана най-високоплатеният актьор

отпечатай новината

20.08.2021 17:49 | Видян 1371 пъти

Даниел Крейг изпревари Дуейн Джонсън и стана най-високоплатеният актьор

Британецът Даниел Крейг е най-високоплатеният актьор в Холивуд. Това съобщи сайтът на списание "Пийпъл".

Крейг води класацията благодарение на хонорара си от 100 милиона долара, които ще вземе от участието си в двете продължения на "Вади ножовете", след като Нетфликс придоби правата за заснемането му.

Високият хонорар може да се обясни с това, че стрийминг платформата компенсира сумите, които звездите могат да спечелят, ако техните филми се показват само на голям екран.

След Даниел Крейг се нарежда Дуейн "Скалата" Джонсън, който през 2020 г. бе начело на класацията. Тази година той ще получи 50 милиона долара от участието си във филма "Red One" от "Амазон Стюдиос". Първоначалната уговорка е била 30 милиона долара, но тя ще нарасне с 20 милиона, когато се вземат предвид компенсациите.

Следващото място с 40 милиона ще си го поделят двама души. Те са Уил Смит за ролята си в "Крал Ричърд"и Дензъл Уошингтън за участието си в поредицата "Хубави малки неща".

В списъка на "Варайъти" първата дама, класирана на седмо място, е Дженифър Лопес, която ще вземе 25 милиона долара за ролята си в продукцията "Не поглеждай нагоре" на Нетфликс. Нейният хонорар ще е с 5 милиона по-малък от този на екранния й партньор Леонардо Ди Каприо, който е класиран пети след Уил Смит и Дензъл Уошингтън. 25 милиона долара ще получи и Джулия Робъртс за предстоящия си филм "Остави света зад себе си".

След нея се нарежда Сандра Бълок с 20 милиона долара хонорар за участието си в "Изгубеният град на Ди".

В топ 10 влизат още Марк Уолбърг и Райън Гослинг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !