Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Геро избухна с признание за COVID-19

отпечатай новината

31.07.2021 11:04 | Видян 1659 пъти

Геро избухна с признание за COVID-19

Герасим Георгиев-Геро узбухна гневно, изразявайки непоносимостта си към боклуците, които навсякъде и по всяко време се разпространяват у нас.

"Ние, хората, сме Ковидът на тази Земя! Наистина мисля, че все едно някой е направил сценарий, за да затрие този свят като морал, като семейство, като ценности. Към затриване отиват нещата. Не се шегувам. И причината е в нас, хората, разбира се. Ние първо разболяхме тази земя и сега се чудим защо се случват катаклизми. И ние дупчим, изсушаваме, замърсяваме, изсмукваме. Земята няма да издържи дълго време на това. Дано оцелеем. Ако събираме след себе си, няма толкова да пакостим на природата. Все пак сме част от нея, това не бива да се забравя", заявява наскоро актьорът в интервю пред столичен ежедневник.

Геро, който в момента релаксира заслужено след като имаше доста динамични работни месеци, няма как да остане равнодушен пред родната немърливост. И най-много се дразни на прословутата българска черта - "където и да отидем, все си мислим, че някой ни е длъжен. А не е така. Не може да мислим все по този вначин - и след нас и потоп".

Според Геро наесен няма да има нов локдаун. "Все пак има доста ваксинирани хора. Локдаунът не ни направи по-добри, напротив. Става все по-зле. Започват да изскачат повече низките страсти и чувства и всеки мисли още повече само за себе си. Дано светът оцелее"

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !