Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Кристина Димитрова оцелява като по чудо след инцидент на пътя

отпечатай новината

29.07.2021 11:45 | Видян 1098 пъти

Кристина Димитрова оцелява като по чудо след инцидент на пътя

Поп звездата Кристина Димитрова наскоро смрази феновете си с признанието, че преди години за малко щяла да загине в зверска катастрофа.

"Всевишният ме спаси от катастрофа. Случи се, тръгвайки си от морето сама с колата в най-голямата жега, се случи да заспя. Бях хапнала повечко и по пътя от силното слънце и умората съм се унесла. Карах в двулентов път и в един момент някакъв шум ме стресна, оказа се, че за щастие самият ми волан се е завъртял вдясно и колата е излязла встрани от пътя - на грапавото.

undefined

Срещу мен идваха страшно много коли и ако воланът се беше извъртял вляво, нямаше да се събудя на гладкия път - щях да се ударя челно и нямаше да ме има сега. Вече съм изключително внимателна и бих препоръчала на всеки, който тръгва на път, и дори леко да му се приспи, по-добре да спре, да си отпочине или да поспи 15 минути и после да продължи".

Певицата признава, че и до днес сънува кошмари. "Случва ми се да се будя нощем и това не може да ми се изтрие от паметта, може би с право, за да не го забравя. След тази случка благодарих на Господ, който ме спаси, защото може би щях да застраша и друг живот и щеше да бъде наистина страшно. Добър шофьор съм и никога не съм очаквала, че може да ми се случи такова нещо", пише "Стандарт".

Звездата разкри и за друг инцидент, който е преживяла. "Случи се на 2 февруари и исках да правя курбан, тъй като тогава се изтърколих по стълбите в дома си и си счупих китката. Трябваше да отида на юбилейното парти на добрия ми приятел Иван Гарелов. Не почувствах болка, но отидох в "Пирогов". Там лекарите констатираха, че ръката не е навехната, а счупена. Не ми разрешиха да пея с гипса. Въпреки това го направих".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !