Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мария стресна феновете

отпечатай новината

29.07.2021 11:42 | Видян 1297 пъти

Мария стресна феновете

Поп фолк звездата Мария стресна много от феновете си с това, което неволно показа в кадър, от което става ясно, че явно има проблем, с който вероятно се опитва да се справи.

Изпълнителката, която в момента е на гребена на любовната вълна с новия мъж в живота си, май има проблем с косата или поне така изглежда от скорошен фотос, качен в профила й в социалната мрежа.

Наскоро миньончето на поп фолка издаде публично името на новия си възлюбен – Мирослав Мерджанов, но докато го целуваше страстно пред обектива тези дни, показа и нещо доста смущаващо, което, меко казано, озадачи феновете й.

"За жена с нейните възможности, която от години виси в салоните за разкрасяване, не би следвало да допусне това???", реагира нейна фенка в мрежата, а в други коментари директно се казва, че е изпълнителката започва да оплешивява.

undefined

Както стана ясно от тиражирани в публичното пространство информации - новият мъж до Мария, с когото са заедно от началото на годината, е част от най-близкото обкръжение на Веселин Данов-Весо Брадата, който миналата пролет бе арестуван за незаконна финансова дейност и изнудване на длъжници. Бизнесменът Мирослав Мерджанов живееше със семейството си - жена си и невръстните си деца преди да срещне и да се залюби с поп фолк певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !