Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Помните ли Гергана? Ето какво работи тя днес

отпечатай новината

26.07.2021 15:02 | Видян 3848 пъти

Помните ли Гергана? Ето какво работи тя днес

Преди години поп фолк звездата Гергана беше определяна не без основание като Барбито на поп фолка. Към днешна дата обаче, няма и спомен от този й имидж. Тя дори вече не е певица. Феновете на блондинката са направо в потрес от новината, че тя вече работи като продавачка в голям супермаркет. Потресът им идва най-вече от факта, че Гергана е зарязала напълно микрофона, въпреки че имаше сериозни музикални амбиции едно време.

undefined

След раздялата си с "Пайнер" изпълнителката на "Губя те бавно" останала без участия и започнала да си търси друг начин на препитание. В момента Гергана работела в голяма верига хранителни магазини, където клиентите дори не я разпознавали. 

Бившата поп фолк дива маркирала хранителните продукти без да се притеснява, че някой може да я разпознае. Нещо повече - подготвяла се за мениджър на магазина, затова трупала опит като преминавала през всички нива на йерархията. Преди да стане продавачка, за кратко тя се трудела в музея "Земята и хората".

Преди 6 години пък, Гергана се дипломирала в специалност "Геология" в Софийския университет , но любовта й към скалите, минералите, полускъпоценните и скъпоценни камъни така и не се превърна в нейна професия.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !