Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

За първи път съм толкова дръзка и смела: Маги Джанаварова

отпечатай новината

26.07.2021 11:08 | Видян 1200 пъти

За първи път съм толкова дръзка и смела: Маги Джанаварова

Слънчева и зареждаща с положителни емоции, Маги Джанаварова направи поредната изненада с дуета си със 100 Кила, която накара феновете и на двамата изпълнители да полудеят. Причината е, че песента "За теб", която е повече от интимна, много лична и със сигурност нещо, което те едва ли са очаквали да видят от тях.

Нямаше как да не попитаме лично Маги за каква интимност става дума и защо 100 Кила е толкова специален човек в живота й. Чаровната изпълнителка е повече от откровена пред нас и признава неподозирани подробности за всичко, през което преминава напоследък.

- Маги, казваш, че не си правила досега нещо подобно. Какво прави точно тази песен толкова специална?

- Първо, че е на малко по-интимна тема - досега не съм правила такава песен. А пък много харесвам такъв тип музика. И второ - за първи път съм толкова смела и за песен, и във видеото. Със сигурност е много специална, защото разкривам много от себе си - и визуално, и емоционално - много повече, отколкото изобщо досега.  

undefined

- Доста дръзка и провокативна си, факт! По-интересно е обаче кое те е провокирало да се осмелиш да покажеш тази своя страна?

- Може би това, че досега все съм си слагала някакви граници, ограничения. Все съм мислела да не би да разочаровам някого, как ще ме възприемат в съвсем различен стил. Като цяло съм си мислела много за това какво ще кажат другите, което обаче, през последните години започна да ми влияе все по-малко и по-малко.

Като всеки артист, и аз имам много и различни личности в себе си. Аз мога да бъда дръзка, нежна, свенлива, пазя много и детското в себе си. Много неща има в мен (смее се).

undefined

- Мисля, че се чувстваш най-добре като самата себе си, просто публично не си разкривала много от това...

- Да, точно го каза. Вероятно е именно така. Истината е, че това, което правя сега, съвсем не е, за да бъда по-известна или да бъда по-интересна. Не, не е това причината. Просто така се чувствам. Правя с лекота тази крачка.

Надявам се да не си поставям повече граници. Но, разбира се, аз съм човек на естетиката и не бих искала да правя нещо на всяка цена - преди всичко искам то да е красиво и естетически издържано, да ми дава свобода на усещането. Има едни граници, които всеки усеща дали би преминал.

- Имаш перфектна фигура, която няма как да не седи красиво пред камера. Вероятно ти отнема и не малко време да изглеждаш по този начин?

- Благодаря ти. Явно сега е момента, в който съм се почувствала по такъв начин в кожата си, че да направя всичко това. Досега не съм го правила. Иначе тренировките наистина ми отнемат доста време. Не тренирам само, когато пътувам. Иначе тренирам почти всеки ден.

undefined

- Кое прави 100 Кила толкова специален за теб?

- Това е човекът, който ми подаде ръка, когато се чудех накъде да поема и какво да правя. Бях сама, без продуцент и на такъв етап от развитието си, в който не бях толкова смела, страхувах се какво ще правя и как ще се случват нещата занапред. Той ми даде сила и увереност, освен това е много истински и лек за общуване човек. Изключително интелигентен и креативен е. На много неща ме е научил във времето. Затова е толкова специален. Всъщност е най-специалният човек до момента за мен по отношение на кариерата ми и най-вероятно така ще си и остане, защото е винаги зад мен.

- А защо със 100 Кила чакахте две години, за да извадите тази песен?

- (усмихва се) чакаше си момента. Дойде й времето явно, защото сега и аз, и той сме готови за нея.

undefined

- В предишен наш разговор си ми споделяла, че се страхуваш много от пандемията и последствията от нея. Сега какво е положението в това отношение?

- Пандемията влияе върху всички ни, неизбежно, но аз се опитвам да не се поддавам чак толкова на влиянието на психозата, която ни се налага отвън. Спазвам правила, но не желая да се оставям на страховете си. Аз съм човек, който смята, че всички трябва да спазваме правилата, защото те са за това, за да се спазват, разбира се, ако са адекватни. Силно се надявам, че в някакъв момент ще си върнем нормалния живот - такъв, какъвто го имахме преди пандемията.

- На какво мнение си относно ваксините - мненията за тях са все така разнопосочни?

- За момента не съм се ваксинирала и нямам такова намерение. Не го налагам. Имам приятели, които са се ваксинирали, но никой не налага избора си на другия. Споделяме си без да се убеждаваме в обратното. Това е личен избор за мен и би било изключително грешно да бъде наложена задължителна ваксинация. Според мен това е много, много погрешно!

- Къде ще релаксираш това лято?

- Нищо не съм планувала. Напоследък съм в такова настроение, че решавам всичко в последния момент, като гледам редовно да крада време за себе си, независимо какво ангажименти имам. Съчетавам полезното с приятното и сега гледам да съм по-често по-близко до морето.

- А какви изненади още да очакваме от теб в следващите месеци, ако има такива, разбира се?

- (усмихва се) О, да. Още едно парче, което има много голяма вероятност да бъде отново в дует, но все още не е съвсем ясно. Ще се появи вероятно през есента.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !