Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гала се обясни в любов на Катя от "Ритон"

отпечатай новината

24.07.2021 10:03 | Видян 1849 пъти

Гала се обясни в любов на Катя от

Тв иконата Гала често обича да казва на гостите си колко много ги харесва - сякаш по сценарий. Тази сутрин обаче буквално облиза с език една от гостенките си - естрадната лъвица Катя от дует "Ритон", която се появи в студиото на Нова телевизия с шеметна зелена шапка и тоалет в същия цвят.

Блондинката буквално шпаклова с комплименти едрогърдата си гостенка с ласкателни думи и изля цялата си любов.

Гала най-напред "стреля" към дуета и в живота - Здравко и Катя с комплимента: "Много сте хубави! Абсолютен факт е, че ви обичам! А от теб Катя не мога да откъсна очи. Сигурно вече ти е писнало да чуваш как казвам, че те харесвам и физически. Изглеждаш в невероятна форма, наистина!", възхитена бе водещата на "На кафе", с което смая зрителите си, които не очакваха чак такъв гъдел към наистина изглеждащата прекрасно Катя. Гостенката й видимо се изчерви и върна жеста, като сподели, че тя и мъжът й също много я харесват, обичат, пише "Хотнюз". 

След похвалната реч, плевенчанката отсече, че по време на пандемията, хората са се освинили, а Катя определено е успяла да се запази в топ форма. "В началото и ние бяхме така!", не скри Здравко. "Така беше по време на първия локдаун. Затова реших, че след като първия е работил срещу мен, то втория ще работи за мен. Спаси ме, че не идваха гости, не ходехме на гости. Не се изкушавахме от купони, не се хранехме късно вечер, което е най-големия проблем, защото при някои хора метаболизма спира да работи след шест вечерта", обясни Катето. "Изчезна оправданието", допълни я любимият й. Затова семейството е изградило нов режим на хранене - между 12 по обяд и четири следобед.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !