Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Вог сне М. Бакалова в леглото

отпечатай новината

19.07.2021 10:15 | Видян 1027 пъти

Вог сне М. Бакалова в леглото

Vogue направи фотосесия на българската актриса Мария Бакалова. Едно от най-престижните издания в света на модата я веднага след участието и на фестивала в Кан.

Бакалова вече мина по червения килим по рано през 2021 г. още, след като бе номинирана за най-добра поддържаща актриса за комичната си роля в Борат 2.

През изминалата седмица тя бе в центъра на вниманието и на филмовия фестивал в Кан, облечен в два тоалета на Louis Vuitton. Сега поводът  се оказа премиерата на филма Титан, френско-белгийски хорър, режисиран от Джулия Дюкорнау,  а другата причина е лентата Жените плачат. Докато работата й в Бората подчерта уменията в комични жанр, то в новата продукция тя показа потенциал за драматични роли. Бакалова играе българска жена на име Соня, която е ХИВ позитивна и трябва да се справи с често жестокото отношение, което идва със статута в патриархалната, постсъветска култура.

Vogue отбелязва, че с тоалетът на Бакалова в Кан преди премиерата на Жените плачат е в искрящ ретро стил на Louis Vuitton от колекцията есен 2021.

Според Бакалова тя обича фитингите, тъй като за първи път вижда какво ще облече. Любимата й част за външния й вид тази година? Той се отличава от типичния пакет рокли, който се вижда в Кан.

„Всички знаят, че обичам красивите рокли и блясъка и това е, което исках за наградите, но за Кан се постарах всички да видят различна страна на моя стил. Исках да стана свежа и малко раздразнена “, казва  самата Бакалова пред Vogue.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !