Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Емануела с горещ коментар за Слави и Саня

отпечатай новината

16.07.2021 16:08 | Видян 3016 пъти

Емануела с горещ коментар за Слави и Саня

Топ звездата на "Пайнер" Емануела подкрепи колегите си от музикалния бранш, които се обърнаха остро срещу номинацията на Саня Армутлиева за Министър на културата. Изпълнителката заяви защо не подкрепя Саня, какво очаква от Слави и неговото правителство, готова ли е за нова затваряне на нощните клубове и с коя ваксина смята да се ваксинира. "Саня не я познавам, но цялата музикална гилдия негодуват срещу нея. Това трябва да ни говори, че явно има някакъв проблем и не е добре тя да застава на такъв пост. Лично мнение за нея нямам", е лаконичният коментар на Емануела за номинацията на Армутлиева.  

Не така стои въпросът за Слави Трифонов, на когото съвсем очаквано фолк звездата симпатизира. "Слави е топ, харесвам си го! Очаквам от него да разкара старото статукво, да махне всички хора, които са на ключови позиции. Нека има нови правила, да се измени Конституцията, да се намалят заплатите и броят на депутатите", заяви тя.   

Тя беснее на всички, които твърдят, че зад него стават само хора от малцинствата и чалга културата. "Чалгата е турска дума и означава музика. А щом някой прави музика, няма как да бъде лош. Относно хората, които категоризират чалгата с лоши епитети, точно те след полунощ щракат с пръсти. Тези хора са разчитали на нас през годините, за да им събираме гласоподаватели. Запознаха да използват чалгата като нарицателно на нещо лошо. Ние живеем в една държава, в която има българи, роми, турци и не трябва да се категоризира кой за коя партия гласува", споделя още тя.  

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !