Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Задушиха Нелина на участие

отпечатай новината

16.07.2021 11:48 | Видян 1263 пъти

Задушиха Нелина на участие

Преди броени дни Нелина преживя истински кошмар, който вероятно се е случвал и на други нейни колеги. Почитател едва не задуши любимката си, след като я стисна толкова силно, че за момент певицата си помисли, че е в ръцете на Хълк. 

"Беше толкова искрен и голям, че в един момент се почувствах сякаш съм в обятията на Хълк", призна пред наш репортер талантливата певица, която наскоро зарадва почитателите си с песента "Такива спомени оставям аз". 

undefined

Случката се развива преди седмица по време на концерт. След края на изявата на Нелина, тя останала да раздава автографи на всички желаещи. Един от феновете бил по-напорист, приближил се и я прегърнал с двете си ръце. Започнал да й се радва като на дете и не спирал да я хвали колко е красива и колко много харесвал песните й. Започнал дори да пее любимите си творби от репертоара на Нелина.

По това време захватът му ставал все по-силен и силен. Накрая се наложило екипът да помогне на изпълнителката да излезе от обятията на своя обожател. През последните месеци Нелина отново се завърна ударно на сцената . Тя зарадва феновете с новата и песен "Такива спомени оставям аз" и сега пътува активно из страната по концерти и участия.

undefined

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !