Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ДесиСлава копира Емануела

отпечатай новината

29.01.2008 17:32 | Видян 20324 пъти | Гласували 3

ДесиСлава копира Емануела

През ноември Емануела засне видео към своята песен „Мили мой, ангел мой” и в една от визиите си влезе в ролята на красавица от Далечния Изток. След няколко месеца в списание съвсем същото направи и фолкдивата ДесиСлава.
Целият видеоклип на Емануела „Мили мой, ангел мой” прилича на приказка от страната на изгряващото слънце. Всичко е решено в тази стилистика – грима, костюмите, прическата. Сексапиланата изпълнителка никога не е имала пристрастия към Япония или друга страна от този регион  и за първи път експериментира с такава визия по идея на топрежисьора Деян Миличевич. Въпреки това певицата от каталога на Ара Мюзик бе изключително доволна от постигнатия резултат и не скри задоволството си от различния си външен вид. Песента „Мили мой, ангел мой” се превърна в една от най-желаните за сезона, а видеото продължава да се върти с голям успех по Фен ТВ и Балканика МТВ. За разлика от атрактивната брюнетка, ДесиСлава заявява в интервюто в списание, че винаги е мечтала да посети Япония и много харесва тази държава.
Разбира се, приликата между двете фолкдиви се ограничава само до превъплъщенията им пред обектива. ДесиСлава не е виновна за идеята на стилистите и получилото се дублиране. В реалния живот стилът и външният вид на двете певици е тотално противоположен. Емануела е естествена блондинка, но от години поддържа катраненочерна коса, защото тя подчертава магнетичния й изумруден поглед. ДесиСлава пък от естествена брюнетка, която всички помнят от зората на кариерата й,  се присъедини към лагера на блондинките преди няколко години.
Емануела приема ситуацията с подобаващо чувство за хумор. „Като видях корицата с ДесиСлава, се почувствах много странно в първия момент. Хем виждах себе си, хем гледах друг човек. Веднага си купих списанието и всички откриха поразителна прилика.”, сподели Емануела. „Това значи край на далекозиточните ми роли и визии.”, смее се дамата с изумрудени очи. „Обещавам, че няма да съм като японка в следващия си клип, но със сигурност ще изненадам почитателите си с нещо оригинално. Вече имам няколко идеи и ще ги споделя с екипа.”, разказа още тя.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !