Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

10 г. по-късно: Разводът на Арнолд Шварценегер и Мария Швайвър е към своя край

отпечатай новината

29.06.2021 13:25 | Видян 1383 пъти

10 г. по-късно: Разводът на Арнолд Шварценегер и Мария Швайвър е към своя край

Арнолд Шварценегер и Мария Швайвър са на път най-после да финализират развода си, продължил вече цели две десетилетия. Бившата двойка реши законно да сложи край на 25-годишния си семеен живот през 2011 г., когато журналистката разбира дълго пазената тайна, че още преди новото хилядолетие да настъпи звездата от "Терминатор" е имал афера с бавачката на техните деца Милдред Баена, в резултат на която през наследник на актьора Джоусеф 1997 г. се ражда незаконният Баена, когото впоследствие припозна като свой син.

Оттогава насам обаче разводът им попадна в сериозен застой, благодарение на който двамата практически все още продължават да бъдат съпрузи, макар реално отдавна да не се чувстват такива.

Американската преса неведнъж писа, че делото се точи заради актьора, който отказва да се раздели окончателно с някогашната си любима, подкрепяла го безусловно през тяхното съжителство.

Но както се казва - с времето всичко се променя. Така например ситуацията между тях неотдавна претърпя обрат. Преди ден бе съобщено, че 73-годишната холивудска знаменитост е внесъл в съда декларация за поверителност, която сама по себе си представлява своеобразна индикация, че законните им отношения са към своя край.

Този факт бе потвърден и от техен близък, запазил анонимност пред изданията, който издаде, че Арнолд и Мария действително се опитват да официално да оставят зад гърбовете си този епизод от техния живот, разпрострял се в продължение на вече десет години.

"Това всъщност е добър знак", твърди източникът.

Той допълва, че не се очакват усложнения по делото, най-вече защото към днешна дата и четирите им деца - Кристофър, Патрик, Кристина и Катрин, са пълнолетни. Въпреки това двамата ще трябва да разделят имуществото си, равняващо се на общо 400 милиона щатски долара, тъй като не са подписали предбрачен договор, преди да минат под венчилото през 1986. Това означава, че вероятно гореспоменатото им състояние ще бъде разделено поравно между тях и скоро всеки ще разполага с по точно 200 млн. долара в сметката си.

Арнолд и до сега поддържа връзка със сина си Джо. Все пак той е единственото му дете, което тръгна по неговите стъпки, поне що се отнася до тренировките. Освен това снимките, които младежът публикува в профилите си в социалните мрежи, показват ясно, че той е почти точно копие на баща си на млади години. На някои кадри приликата им е направо поразителна.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !