Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Даниел Крейг и Рейчъл Уайз – една любов, скрита от светлините на прожекторите

отпечатай новината

28.06.2021 09:27 | Видян 924 пъти

Даниел Крейг и Рейчъл Уайз – една любов, скрита от светлините на прожекторите

Звучи като парадокс, но все пак е истина, че макар един от основните сюжети в повечето холивудски продукции да е любовта, именно тя като че ли най-осезаемо отсъства от Меката на киното. Да, един от законите в шоубизнеса гласи, че по-голямата част от известните актьори са изключително непостоянни в чувствата си.

Предвид факта, че са превърнали професията си в ежедневие, те срещат повечето от партньорите си на снимачната площадка. Но независимо от силата, с която започват взаимоотношенията им, широката аудитория сякаш несъзнателно очаква кога ще настъпи краят на връзката им. Обич със срок на годност - това е проклятието на звездите.

Естествено, има и двойки, които успяват да преодолеят както изпитанията на времето, така и натиска на медията и славата, придържайки се към всички онези причини, които са ги събрали в началото. Нещо повече, при тях страстта не губи своя интензитет, напротив, може да се каже, че с годините той единствено нараства, което днес само по себе си е истинско постижение, тъй като, нека го признаем, популярните личности никога не страдат от липса на внимание.

Един такъв пример са Даниел Крейг и Рейчъл Уайз, които са заедно вече 11 г. - време, което по стандартите на Холивуд би следвало да се умножи по седем, подобно на начина, посредством който се определя възрастта на едно куче. Но независимо колко щастливи са днес, пазейки личния си живот далеч от светлините на прожекторите, малко хора знаят, че любовта им изобщо не пламва от пръв поглед, както се случва във филмите. Напротив, минават години, преди двете знаменитости да се съберат. Всъщност те се срещат за първи път в университета, където са посещавали един и същ курс по актьорско майсторство. И въпреки това тогава между тях не е имало нищо повече от добро познанство.

"Бяхме просто приятели", категорична е брюнетката в свое интервю за сп. "Marie Clare" през 2012 г.

Кариерите и на двамата започват през началото на 90-те години и имат други връзки, припомня сп. "Harper"s Bazaar". Така например през 1992 г. екранният Джеймс Бонд се жени за колежката си Фиона Лоудън, която му ражда дъщеря, малко преди бракът им да приключи през 1994 г., а от своя страна Уайз започва романс с продуцента Дарън Аронфски през 2001 г., когото дарява със син пет години по-късно. Съдбата обаче има други планове за нея, ето защо я среща повторно с Крейг, който в крайна сметка не само преобръща целия ѝ свят, но също така променя коренно нейния мироглед.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !