Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Странните суеверия на звездите

отпечатай новината

17.06.2021 11:04 | Видян 1008 пъти

Странните суеверия на звездите

Черна котка на пътя ни, счупено огледало, петък 13-и. И още, и още суеверия, в които вярваме. Всичко това важи в пълна сила не само за обикновените хора, но и за известните и богатите. Ето кои са звездите, които вярват в различни суеверия:

Кейт Бланшет е споделяла пред медии, че си е запазила чифт елфски уши от снимките на „Властелинът на пръстените“, тъй като смята, че ѝ носят късмет. Казва още, че винаги ги носи в дамската си чанта, когато има важен ден. Рене Зелуегър е една от звездите, които мразят да пътуват със самолет. Тя обаче, е открила начин да се успокоява на борда и то в лицето на плюшено куче, което не изпуска от ръце по време на полета.

Меган Фокс има страх от летене. Познати на актрисата казват, че докато тя е в самолета, слуша диск на Бритни Спиърс, защото вярва, че животът и не може да приключи, докато в главата ѝ звучи музиката на въпросната певица.

Сред най-суеверните е Парис Хилтън. Тя смята, че почукването на дърво я предпазва от нещастия. Освен това известната наследница на хотелиерската империя всеки ден точно в 11:11 има много важно занимание - вярва, че ако си пожелае нещо точно в този момент, то ще се сбъдне. Затова всеки ден не пропуска възможност да си намисли желание. Дензъл Уошингтън има мания, свързана с първия смокинг, който притежава. До ден днешен Дензъл го облича, защото вярва, че с него е свързано всичко хубаво в живота му. Нещо повече-пази го като очите си, защото смята, че ако му се случи нещо, това ще означава край.

Камерън Диас пък си има талисман - скъпа огърлица, подарък от неин близък приятел. Според нея огърлицата намалява ефекта на стареенето, като скрива някоя друга излишна бръчка от обективите на папараците. Актрисата мисли, че когато носи красивото бижу изглежда по-млада.

Лейди Гага има изключително необичайна мания. Ексцентричната певица е против флирта за една нощ, защото се страхува, че мимолетния ѝ контакт с непознат мъж, може да отнеме от таланта и идеите ѝ.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !