Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Папараци заснеха страстни целувки между Дженифър Лопес и Бен Афлек

отпечатай новината

15.06.2021 12:49 | Видян 1893 пъти

Папараци заснеха страстни целувки между Дженифър Лопес и Бен Афлек

Певицата Дженифър Лопес и актьорът и режисьор Бен Афлек бяха заснети да се целуват страстно след седмици предположения, че са подновили връзката си, предаде Ройтерс. Снимките, публикувани от в. "Ню Йорк пост", са направени от папараци по време на вечеря с роднини на Дженифър Лопес в ресторант за суши в Малибу в неделя.

Представители на певицата и актьора отказаха коментар.

Връзката на Дженифър Лопес и Бен Афлек беше следена отблизо от медиите преди около 20 години. Те бяха наречени Бенифър. Двамата се сгодиха, като той й подари пръстен с 6,1-каратов розов диамант. Сватбата обаче отмениха през 2003 г. и се разделиха няколко месеца по-късно.

Двамата бяха заснети няколко пъти заедно в Лос Анджелис и Маями, след като Лопес и бейзболистът Алекс Родригес отмениха годежа си в средата на април след четири години заедно. Сега за първи път те бяха видени да се целуват публично. Сайтът И!Нюз миналата седмица цитира приближен на двойката, според когото певицата планира да се премести да живее от Маями в Лос Анджелис, за да прекарва повече време с Афлек, и дори търси училище за 13-годишните си близнаци Макс и Ем. Те също са били в ресторанта в неделя, заедно със сестрата на певицата.

Дженифър Лопес се омъжи за певеца Марк Антъни само пет месеца след като се раздели с Афлек през 2004 г. Той беше третият й съпруг. Афлек по-късно се ожени за актрисата Дженифър Гарнър, но двамата се разведоха през 2018 г., три години след като се разделиха. Те имат три деца.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !