Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Андреа и Николета се употребиха с целувка

отпечатай новината

04.06.2009 12:20 | Видян 33878 пъти | Гласували 2

Андреа и Николета се употребиха с целувка

Сексапилните изкушения Андреа и Николета тотално предизвикаха мъжката половина у нас, след като се награбиха в новото видео на фолк-певицата. А заглавието на песента е повече от провокативно – “Употребена”. Клипа вече се монтира, а до десетина дни ще се разбере коя от двете всъщност е употребената. Това е и третия дует на Андреа с Кости и за първи път в съвместната им работа с режисьора Люси Иларионов снимат на кинаджийска камера, което тотално ще повиши качеството на видеото.

Самият клип е много динамичен, секси и пълен с луди танци. Снимките са направени в специално изградено студио, както и на залез слънце. Главна роля във видеото е отредена и на доста голям майбах... а какво се случва в него, феновете ще видят съвсем скоро.

Тази песен е създадена само за Балканите, затова и Кости пее на румънски, а не на английски език. Не само той, но и целият екип бе много щастлив от целувките на фолк-блондинката с плеймейтката.

Не само видеото, но и текста на песента е доста провокативен.  “Тяло ще ти дам на заем, само него ти желаеш, но от утре те забравям, колко пъти с мен искаш до тогава....” – пее сексбомбата за 2009-та година. Освен новия клип Андреа вече засне и предизвикателната лятна реклама за известна марка алкохол.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !