Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Херцогинята на Кембридж Кейт няма търпение да види племенница си Лилибет

отпечатай новината

12.06.2021 09:32 | Видян 1151 пъти

Херцогинята на Кембридж Кейт няма търпение да види племенница си Лилибет

Херцогинята на Кембридж Кейт каза, че няма търпение да види новородената си племенница Лилибет, дъщеря на принц Хари и съпругата му Меган, съобщи Ройтерс.

"Пожелавам ѝ всичко най-хубаво, нямам търпение да я видя, тъй като все още не сме я виждали и се надяваме това да стане скоро", каза Кейт пред журналисти по време на посещение в училище заедно с първата дама на САЩ Джил Байдън, която придружава съпруга си, президента на САЩ на срещата на върха на Г-7 във Великобритания. Лилибет "Лили" Даяна Маунтбатън Уиндзор се роди преди седмица в болница "Котидж" в Санта Барбара, щата Калифорния. Тя носи името на бабата на баща си принц Хари - британската кралица Елизабет Втора и на покойната му майка принцеса Даяна.

Момиченцето се роди почти година и половина, след като принц Хари и Меган обявиха намерението си да се оттеглят от ангажиментите си като високопоставени членове на британското кралско семейство, с което то изпадна в криза.

Отношенията на херцозите на Съсекс с останалите членове на британското кралско семейство се влошиха още повече през март, когато в интервю за Опра Уинфри те обвиниха неназован роднина в расистки забележки и за това, че молбите на Меган за помощ, когато я спохождали мисли за самоубийство, били пренебрегвани.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !