Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Заживялата в Дубай Мегз се забавлява на яхта с Фики Стораро

отпечатай новината

04.06.2021 11:28 | Видян 1182 пъти

Заживялата в Дубай Мегз се забавлява на яхта с Фики Стораро

Неотдавна, вдъхновена от сериала на стрийминг платформата Netflix - "Емили в Париж", разказващ историята на млада американка, на която ѝ се налага да се премести във френската столица по работа, Миглена Каканашева, по-позната като Мегз, реши да се впусне във вълнуващо приключение, отвело я за постоянно в Обединените арабски емирства. Подобно на главната героиня в поредицата, преди няколко седмици дизайнерката стегна багажа си и се качи на борда на самолет, но с разликата, че вместо в Града на любовта той я отведе в Близкия Изток, където тя възнамерява да се установи.

"Реших и аз чат-пат да ви споделям по някоя дума за преживяванията си като една българка, която се опитва да живее в Дубай. В началото на годината бях тук за 15 дни и много ми хареса. За пръв път го видях като локация за живот - не за почивка. После си казах - "Ох, отивам пак да видя мога ли да живея там". И изкарах още месец. Сега се завърнах отново. И ще видим.

Ще си идвам често и в България, разбира се. Все пак там е работата и близките ми. Но след 10 години работата ми по дрехите в MEGZ и I-AM е много "завъртяно колело". Тя е сигурност и стабилен доход за мен, който след толкова много години днес заслужено ми се отплаща и ми дава свободата да живея. Майка ми ще командва там. А аз ще мога да експериментирам тук", разказа тогава в социалните мрежи носителката на наградата "Златна игла". А сега, само преди ден, блондинката вдигна грандиозно празненство на борда на голяма яхта там, събрало на едно място голяма част от приятелите ѝ, а сред присъстващите бяха финалистът в предаването за имитации "Като две капки вода" Фики и неговата бременна съпруга Гюлджан. Преди няколко часа поп фолк певецът, който се е включил в развлекателната програма на плавателния съд, радвайки гостите със своите изпълнения, публикува като 24-часови истории в личната си Инстаграм страница няколко кадъра от престоя си на екзотичната дестинация. На тях се вижда, че двамата с половинката му са посетили най-големият музикален фонтан в света, намиращ се в изкуственото езеро, разположено в близост до небостъргача Бурдж Халифа, чиято височина от 828 метра го превръща в най-високата сграда, строена някога.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !