Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Поглед назад във времето: Михаела Филева като абитуриентка

отпечатай новината

17.05.2021 14:50 | Видян 887 пъти

Поглед назад във времето: Михаела Филева като абитуриентка

Няма никакво съмнение, че абитуриентският бал е едно от най-важните събития в живота на човек, тъй като той отбелязва успешния край на една глава и началото на друга в неговата лична история. Това е онова значимо тържество, което всеки ученик очаква с нетърпение, прекрачвайки за първи път прага на класната стая в гимназията. Вечерта, в която осъзнава, че вече нищо няма да бъде същото, но се чувства достатъчно подготвен, за да поеме по собствения си път, независимо от премеждията, които го очакват през него.

И ето, че отново настъпи това време, през което улиците на всички градове из страната биват озвучавани от радостните викове на множеството млади момичета и момчета, броящи от 1 до 12, известяващи предстоящото им дипломиране. И макар в световен мащаб пандемията от новия коронавирус все още упорито да отказва да си тръгне, сега по всичко изглежда, че въпреки трудната ситуация, дошла с нея, завършващите своето средно образование ще получат така дълго чаканата възможност да отпразнуват подобаващо този специален и хубав повод, както всъщност е редно.

Обичайно именно в този период повечето хора, които отдавна са освободили завинаги някогашните си места на чиновете срещу черната дъска, отправят поглед назад във времето, спомняйки си за своя собствен бал, изпълнен с редица незабравими емоции. Към тях, разбира се, попадат и популярните личности, които в този месец също тенденциозно и често се сещат с носталгия за онази значима вечер.

През последните години, благодарение на социалните мрежи, не едно известно име е зарадвало своите почитатели, споделяйки в профила си снимки, показващи го като зрелостник. Случва се обаче и изпълнените с гордост преподаватели на звездите също да качат в платформите за комуникация фотографии на своите възпитаници. Точно както наскоро стори класната ръководителка на Михаела Филева, която реши да качи изображение на певицата като абитуриентkа във Фейсбук.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !