Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

От аутсайдер, хранещ се в училищната тоалетна, до световна звезда: Меган Фокс на 35

отпечатай новината

17.05.2021 11:56 | Видян 1577 пъти

 От аутсайдер, хранещ се в училищната тоалетна, до световна звезда: Меган Фокс на 35

Ако в чест на днешната рожденичка, която е една големите звезди в холивудската киноиндустрия, погледнем на живота като на филм по американски стандарт, то нашата героиня несъмнено би изиграла образа на онази фатална жена със силно подчертан сексапил, към която, без значение дали искат или не, всички останали персонажи биват неизменно привлечени. Да, Меган Фокс е точно от този тип прелъстителки, способни да обезоръжат дори най-коравосърдечните представители на силния пол с един-единствен поглед, който сякаш е в състояние да подчини всичко на тяхната воля. Тъмнокосата изкусителка, родена на 16 май 1986 г. в Оук Ридж, щата Тенеси, неведнъж успешно е доказала, че с лекота умее да приковава вниманието на господата, карайки ги да извръщат глави след нея, пречупвайки силната им воля, чрез която иначе се опитват да демонстрират желязно хладнокръвие. Все пак не напразно след участието си в "Трансформърс", превърнал я в глобална сензация само за една нощ, тя е украсила кориците на множество уважавани списания, сред които "GQ", "Elle", "Maxim" и др. Освен това през 2008 г. читателите на сп. "FHM" я провъзгласиха за най-привлекателна жена на планетата. Въпреки това тя никога не е отричала, че е точно толкова несъвършена, колкото всички останали хора. Например, при все че неведнъж в миналото е ставало въпрос за това, все още малко хора знаят, че тя има вродена патология, наречена брахидактилия - състояние, деформирало палците на ръцете ѝ, заради което те не само растат по-бавно от другите пръсти, но също така имат различна форма от обичайната, като ноктите им изглеждат недоразвити, къси и широки.

Днес, по случай личния празник на Меган, през който тя навършва 35 г., решихме да ви запознаем с другата страна на нейната история - онази, която по една или друга причина често стои далеч от публичното пространство, обгърната в тъмнина. И така, предстои да се запознаем с малко известните, но интересни факти, изграждащи нейния житейски път.

Може би трябва да започнем с това, че много преди изброените по-горе издания да я поставят на първите си страници, тя има сериозен опит с позирането пред фотографските обективи, тъй като още на 13-годишна възраст прави първите си стъпки като модел, които предприема след като печели първите места на няколко престижни конкурса за красота. Въпреки това обаче Фокс от малка е наясно, че истинската ѝ страст не са фотосесиите, нито пък дефилетата, а киното. Само че нейната мечта може да се определи като истински ужас за религиозните ѝ родители, опитващи се да възпитат наследницата си като смирено и благочестиво момиче със съвсем различни интереси. Ето защо дори ѝ забраняват да кани у дома свои приятелки, а за момчета не може и дума да става. Освен това я записват на католическо училище, надявайки се, че то би успяло да укроти бунтарския ѝ дух, което така и не се случва.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !