Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Не съм била с мъж след Брад: Анджелина

отпечатай новината

14.05.2021 14:42 | Видян 1830 пъти

Не съм била с мъж след Брад: Анджелина

Напоследък холивудската звезда Анджелина Джоли е в центъра на медийното внимание не толкова с ролите си, колкото с шумния развод с Брад Пит, който продължи няколко години. От тогава красавицата не се е показвала с друг мъж - наскоро тя разказа за децата и се пошегува за усещането да бъдеш необвързана самотна майка.

"Имам шест много способни деца. Разбира се, като всяка майка, когато се събудя, първата мисъл, която ми минава през главата е да стана и да се уверя, че всичко е наред с тях: физически и психически. Но честно казано, според мен преди няколко години всичко се промени. Сега те се събуждат и първата им мисъл е да се уверят, че майка им е добре... Ние сме истински и много сплотен екип, така че наистина имам голям късмет с тях. Аз съм от тези, които винаги са загрижени и се притесняват, но вече не се притеснявам за тях, защото са страхотни и знам, че ще се справят чудесно с живота", сподели тя пред E!News.

За момента се знае, че бившият съпруг на Анджелина Джоли и баща на децата се бори те да са при него през половината от времето. Анджелина обаче иска те да са изцяло при нея. 

Последната новина от войната между бившите партньори дойде преди месец, когато стана ясно, че Анджелина съди Брад за домашно насилие. Адвокатите ѝ дори твърдят, че децата могат да бъдат привлечени като свидетели в полза на майка им.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !