Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Обявиха кога ще излъчат новия епизод на „Приятели“

отпечатай новината

14.05.2021 12:24 | Видян 973 пъти

Обявиха кога ще излъчат новия епизод на „Приятели“

Дългоочакваният епизод на телевизионния сериал "Приятели" ще бъде излъчен на 27 май в платформата НВО Мах. В епизода "Приятели: повторно събиране" (Friends: Reunion) ще видим любимите на поколения герои – Рейчъл, Моника, Фийби, Рос, Чандлър и Джоуи, но 17-години по-късно. Към тях ще се присъединят над 15 гост-звезди, съобщиха от НВО Мах. Сред тях са бивши членове на екипа, като Том Селек и Маги Уилър.

Ще участват също бившият британски футболист Дейвид Бекъм, актьорът от "Игра на тронове" Кит Харингтън, южнокорейската музикална група BTS и пакистанската носителка на Нобелова награда Малала Юсуфзай. Сред останалите популярни гости на епизода са Джъстин Бийбър и Лейди Гага, съобщиха световните агенции, като се позоваха на стрийминг платформата.

Режисьор и продуцент на епизода е Бен Уинстън. По план епизодът трябваше да бъде заснет преди година, но снимките неколкократно бяха отлагани заради пандемията от коронавирус. В крайна сметка той беше заснет по-рано през тази година на същото място в Лос Анджелис, където е снимана комедията.

Сериалът "Приятели" разказва за живота на шестима млади хора от нюйоркския квартал Манхатън. Персонажите на главните герои бяха изиграни от Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Льоблан и Матю Пери.

"Приятели" започна да се излъчва през 1994 г. и бързо се превърна в една от най-популярните телевизионни поредици през 90-те години. В последствие ситкомът се превърна в една от най-гледаните продукции в световен мащаб. Сериалът приключи през 2004 г., след 10 излъчени сезона с общо 236 епизода. "Приятели" получи шест награди "Еми" и един "Златен глобус".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !