Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Принц Хари за кралския живот: Не искам тази работа, вижте какво се случи с майка ми

отпечатай новината

14.05.2021 12:21 | Видян 1015 пъти

Принц Хари за кралския живот: Не искам тази работа, вижте какво се случи с майка ми

Принц Хари сравни живота като кралска особа с "Шоуто на Труман" и "обитаването на зоопарк", предаде Асошийтед прес. По време на епизод от подкаста "Armchair Expert" херцогът на Съсекс каза, че нееднократно е обмислял да напусне кралския живот, след като е прехвърлил 20-те си години. Той говори откровено с водещия Дакс Шепърд за опазването на връзката си с Меган Маркъл в тайна и за справянето с британското медийно внимание.

Хари сподели, че животът му е приличал на филма "Шоуто на Труман" (1998) с Джим Кери. Лентата разказва за Труман Бърбанк, чийто живот се излъчва по телевизията чрез скрити камери, докато персонажът се сблъсква с хора, които са наети актьори. Херцогът на Съсекс призна, че за него това е било тежко бреме и трудно се е справял с факта, че е член на британското кралско семейство.

Той не скри страховете си, че съпругата му Меган и синът им Арчи ще се сблъскат с огромното внимание, обект на което е била приживе майка му принцеса Даяна. "Не искам тази работа, не искам да съм тук, не искам да правя това. Вижте какво се случи с майка ми", казва 36-годишният Хари. Лейди Ди загина през 1997 г. на 36-годишна възраст в автомобилна катастрофа, докато беше преследвана от папараци в Париж.

Днес нейният по-малък син иска да "прекъсне цикъла на генетична болка и страдание" на кралското възпитание, когато отглежда собствените си деца. Хари и Меган имат син и очакват дъщеря. В предишно свое интервю принцът разкри, че кралското семейство го е отрязало финансово в началото на 2020 г., след като е обявил плановете със съпругата му да се откажат от ролите на високопоставени членове. Хари обаче е успял да осигури охрана за семейството си с парите, оставени от майка му. Оттеглянето на Хари и Меган от кралските им задължения започна миналата година заради това, което те описаха като набези на британските медии и расистко отношение към херцогинята. Той разкритикува някои американски медии, но каза, че те са "подобрение" спрямо тези в Обединеното кралство. Принц Хари сподели още, че се чувства по-свободен, след като той и семейството му са се преместили в Калифорния. "Живеейки тук сега, мога да вдигна глава и всъщност да се почувствам различен", споделя Хари, допълвайки, че може да води сина си Арчи на разходки с велосипеди. "Човек може да се разхожда, чувствайки се малко по-свободен", казва Хари.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !