Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Мария Илиева: Бременноста ми минава спокойно

отпечатай новината

10.05.2021 11:55 | Видян 1946 пъти

Мария Илиева: Бременноста ми минава спокойно

Поп звездата Мария Илиева най-вероятно чака момиче, стана ясно от гостуването на звездата при Георги Любенов в БНТ1. Водещият запита сина й Александър какво ще има - братче или сестриче, на което  момченцето отговори: "Сестриче". Майка му нито потвърди, нито отрече.
Певицата сподели, че втората й бременност преминава много по-спокойно, защото от самото начало е наясно какво я очаква и как да се справи. "Никога не е лесна работата, но вече си го играл този филм и не е толкова страшно физически и психически. Нямам излишен стрес, много щастлива и обичана се чувствам, не е такова предизвикателство за психиката и физиката . Лятно бебе ще си имаме, този път съм се разляла малко повече. Александър е много развълнуван - той е прекрасен, животът ми се отблагодари с много слънчево и добре детенце, коментира пред БНТ Илиева.
"Аз съм максималист, не мога да правя нещо, ако не съм сигурна, че го правя по най-добрия начин и може би този устрем и усещане, че не бива да си лежиш на старите лаври, ми дава творчески тонус", сподели Мария за участието си в "Порталът". Както стана ясно, тя е в ролята на младата Йорданка Христова. Активното й участие започва на 9 май. Тя благодари на режисьора Илиян Джевелеков и сценариста Матей Константинов за поканата да се включат в най-новия бг тв сериал.
"Гледах първата серия с трепет, супер интересна тема за пътуване във времето. Много майсторски постигнато преминаване във времето чрез визуалните решения, чрез пресъздаването на епохите", каза още певицата.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !