Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Една различна Тита – певицата изненада мрежата с нова визия

отпечатай новината

26.04.2021 13:15 | Видян 1415 пъти

Една различна Тита – певицата изненада мрежата с нова визия

Напоследък певицата Тита сякаш временно е обърнала гръб на музиката, посвещавайки се изцяло на своето странично занимание, а именно създаването на дамски модели спортни обувки за своята линия. Преди време тя се превърна в първия артист в България, пуснал на пазара своя лимитирана серия маратонки, на която освен това е и рекламно лице.

През последните месеци профилите в социалните мрежи на Христина, както е истинското ѝ име, изобилстват от снимки, представящи на нейните последователи резултатите от усърдната ѝ работа. На кадрите изпълнителката на "Антилопа" както винаги успява да съблазни със своята визия, залагайки на дрехи, подчертаващи женствените ѝ форми.

Преди часове обаче тя изненада почитателите си с нова и съвсем различна визия, като някои от тях едва успяха да я познаят. Бившата участничка в музикалното предаване "X Factor" публикува в Инстаграм галерия от две изображения, на които позира пред обектива с кестенява коса с бретон и по-къса дължина. Разбира се, по-вероятно е Христова да носи перука, подготвяйки се за поредната фотосесия, но определено не може да се отрече факта, че тя променя цялостното ѝ излъчване, превръщайки я в друг човек.

На фотографиите, предизвикали възторг сред потребители на платформата, тя носи мрежест черен потник с широки розови презрамки на леопардов десен, чийто акцент е върху деколтето, разкриващо пищния ѝ бюст. Върху него Тита е наметнала черно шушляково яке, свличащо се надолу по раменете ѝ.

Публикацията няма послание, с изключение на един-единствен емотикон - змия, но дори и да имаше, надали някой би му обърнал внимание, предвид външния вид на младата жена.

"Толкова си красива така! Прекрасна си", "Харесвам те брюнетка", "Боже, невероятна си", "Уникална" и "Приличаш на Барби" са само една малка част от коментарите, редящи се под поста ѝ, събрал към момента почти 29 хил. харесвания. Венета Райкова също не остана безразлична към снимките, поставяйки два надписа "top", с които подчерта одобрението си.

Някои от верните ѝ фенове обаче изразиха желанието си Тита да се върне в звукозаписното студио и да ги зарадва с ново парче.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !