Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Мис ГЕРБ в НС с общински съветник от БСП – шеф в Титан, докато мъжът й е в испански затвор за наркот

отпечатай новината

08.04.2021 19:35 | Видян 2862 пъти

Мис ГЕРБ в НС с общински съветник от БСП – шеф в Титан, докато мъжът й е в испански затвор за наркот

Мъж в испански затвор за наркотрафик има новата звезда на ГЕРБ Славена Точева, избрана за народен представител във Варна с повече преференции от здравния министър Ангелов и с явната и неслучайна подкрепа на хората на местния бизнесмен Дидо Дънката. Нейната удивителна история ни беше разказана от върховете на бизнеса във Варна и Шумен, където тя е позната по господата до нея.
Когато човекът, от когото красавицата има дете попада в испанския затвор – ако се вярва на деловите хора от морската столица, тя става близка с Христо Николов, с 2 деца. Неговата съдба е удивителна: от шофьор на червения кмет Краси Костов, явно поради много информация и лоялност, той е издигнат до общински съветник от БСП. Кметът обаче се изпокарва с тогавашния силен човек в левицата като неин оргсекретар и също така местен депутат Димитър Дъбов, което не му донася следващ мандат, а властта преминава в ГЕРБ.
Шофьорът му – общински съветник пък, сигурно поради някакви посреднически заслуги, се озовава шеф на Титан БКС.

Това е почистващата фирма в града, част от групата от дружества с подобна дейност, позната и в София и много близка до ГЕРБ, където в работата съдружници са и братя Домусчиеви.
Всичко е чудесно, докато не се разбират разни неприятни несъответствия в декларираните количества боклук и реално постъпилите, като разликата е в полза на големи фирми от региона като Мегле, на които са спестени известни разходи, които събрани и изчислени в пари са в сериозен размер. И шофьорът – общински съветник – мениджър се разделя със своята позиция.
Някъде в този момент нишката между новата Мис ГЕРБ и Христо Николов се скъсва. Следва  съдружието със сина на лидера на ДПС в морската столица тогава Ведат Саккалъ. Впоследствие тя прехвърля на партньора си дяловете от фирмата.

И е отворена нова страница.
Шампионката по преференции във варненската листа на ГЕРБ фигурира в медиите само

 

продължи >>

Етикети: , , , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !