Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Най-добре облечените звезди на наградите на Гилдията на актьорите

отпечатай новината

05.04.2021 16:15 | Видян 1043 пъти

Най-добре облечените звезди на наградите на Гилдията на актьорите

Червен килим на наградите на американската Гилдия на актьорите тази година нямаше, но това не попречи на знаменитостите да позират в изумителни тоалети за виртуалното шоу. Като най-стилни се отличиха Никол Кидман, Хелън Мирън, Лили Колинс, Кейли Куоко, както и българката Мария Бакалова. Кейли Куоко премина по импровизиран червен килим край басейна в дома си. Тя блестеше в цикламено-розова рокля с необичайни буфан ръкави и голямо розово цвете на бюста. Косата ѝ беше прибрана на кок. Никол Кидман беше ослепителна в рокля "Джорджо Армани" с флорални мотиви на телесен фон. Избродираните с мъниста цветя съответстваха на декора от градината ѝ. Семплият грим подчертаваше естествената ѝ красота. Вайола Дейвис, която спечели наградата за най-добра актриса в "Ма Рейни: Майката на блуса", заложи на рокля в цвят лайм с бродирани бели райета от едната страна. Тя допълни тоалета с диаманетни обеци. Хелън Мирън заложи на червеното в прилепнала рокля с буфан ръкави и дълбоко деколте, а по-късно се преоблече в друга рокля в същия цвят от дантела. В червена рокля "Долче и Габана" с разкроена пола беше и Джилиън Андерсън.
Кери Уошингтън приличаше на русалка в синя рокля, обшита с мъниста, с дълбока цепка на единия крак. С нея тя се снима и в басейна си.
Аня Тейлър-Джой избра дантела, а тоалетът ѝ и перлите към него напомняха златната ера на Холивуд.Лили Колинс също беше много елегантна в бледорозова рокля, обшита с камъни в геометрични фигури. Минималистичният грим подчертаваше естествената ѝ красота. Джейми Чънг отправи послание с тоалета си. Към яркочервената рокля "Оскар де ла Рента" тя носеше чантичка, на която пишеше "Спрете омразата към азиатците". В Instagram тя обясни, че червеният цвят символизира радост, късмет и щастие, а в корейската култура - творчество, страст и сила. "Толкова се гордея с историята си и моето наследство", заяви актрисата.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !