Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Мъжът на Вики от Мастило е гърбът на Бербатов

отпечатай новината

24.03.2021 09:24 | Видян 1742 пъти

Мъжът на Вики от Мастило е гърбът на Бербатов

Шефът на ОМV у нас предупреди: БФС иска да избере президент само за 7 месеца.

Членът на изпълнителния комитет на Българския футболен съюз (БФС) в оставка Петър Величков предупреди, че ръководството на организацията се подготвя да организира конгрес за избор на президент с мандат за само осем месеца.

Неотдавна БФС отхвърли искането за ранно провеждане на извънредния конгрес, който се насочва към вече предвидената дата 25 юни. По думите на Величков сегашното ръководство подготвя документите така, че на него ще бъде избрано ръководство с мандат до 18.02.2022 г., а не с четиригодишен мандат.

"Ако това е дневният ред, трябва да го уважим. Но не мисля, че това е дневният ред на футболната общественост", каза Величков на пресконференция. Той посочи, че целта е "да се каже на футболните клубове в каква посока вървим".

Величков, който два мандата е в изпълнителния комитет, възнамерява да участва в общ проект с Димитър Бербатов. Той обаче не пожела да говори в детайли за кандидатурата.

"Не ми се иска да произведем един вид "квазимодо" ново ръководство. Не ми се иска това безвремие да продължава и не ми се иска в крайна сметка да харчим два пъти по неколкостотин хиляди лева, за да правим конгрес сега и след няколко месеца".

Той определи този ход като абсолютен срам. "Ще произведем цирк (ако това стане) и никой няма нужда от това. Изборът на ново управление с мандат четири години минава през оставка на цялото ръководство", заяви Величков.

"В нас е ножът, в нас е и хлябът. Иска ми се да приемем условия, които са добри за всички. На българския футбол не му трябват противопоставяния. На българския футбол му трябва обединение, без значение дали ще се нарече лебедова песен на това ръководство или ново начало", посочи Величков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !