Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Помага ли изобщо колагенът от козметиката: Какво да правим с времето в карантина

отпечатай новината

22.03.2021 09:57 | Видян 1681 пъти

Помага ли изобщо колагенът от козметиката: Какво да правим с времето в карантина

1450% ръст на продажбите е истинска сензация на фона на рекордните спадове на цялата световна икономика за година коронакатастрофа. Чудото се нарича колаген и продуктите с него.
Какво представлява това нещо, което ще видите във всяка втора реклама като синоним на чудо, стил, елегантност, нова младост и пълно щастие?
Получава се като извлек от копита и нокти на животни, а най-често - от крачетата на кокошки - знаете, че в птицекомбинатите всичко се преработва и нищо не се изхвърля, както и нищо не е естествено, освен химията. Не е шега. Научен факт е.
Смята се, че въпросният колаген, извлечен от нещо толкова неблагородно, помага за здраве и красота на човешката кожа, за ноктите и косата, за сияние и блясък. Поради което се ларсира така усилено от индустрията на козметиката, фармацията, модата и красотата.
Всичко това се получава от бульона от кокоши крачета, продаван за 10 долара на литър. Който звезди като Дженифър Анистън, участващи в пиаренето на колагена, препоръчват като слънцето и въздуха за всяко живо същество.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !